Chase Elliottã¢â‚¬â„¢s 2019 No 9 Kelley Blue Book

Chase Elliot Biography

Naša biografija Chase Elliotta prikazuje dejstva o njegovi zgodbi o otroštvu, zgodnjem življenju, starših (Bill in Cindy Elliott), družini in sestrah (Star in Brittany).

Še več, zgodovina zmenkov voznikov NASCAR (Kaylie Green in Ashley Anderson), osebno življenje, Networth in življenjski slog.

Na kratko predstavljamo življenjsko zgodovino Chasea Elliotta, zmagovalca avtomobilskega NASCAR-ja. Njegovo biografijo smo začeli, ko je bil mlad fant, dokler ni postal priljubljeno ime v dirkah.

Za spodbujanje apetita v Biografiji Chase Elliotta vam predstavljamo spodnjo galerijo fotografij. Dejansko povzema zgodnje življenje in vzpon dirkaškega prvaka.

Chase Elliott Biography - From his Early Childhood Years to the moment of Fame.
Življenjepis Chase Elliotta - Od njegovih zgodnjih otroških let do trenutka slave.

Da, on je eden najmlajših prvakov NASCAR v zgodovini, tudi sin Billa Elliotta. Poleg tega ima ta športnik v svojem imenu 13 pokalnih serij.

Vendar le nekaj ljubiteljev športa pozna biografijo Chasea Elliotta. Brez odlašanja začnimo z njegovimi spomini.

Zgodba o otroštvu Chase Elliotta:

Za začetek biografije je njegov vzdevek "Million Dollar Bill". Vendar pa nosi rojstno ime William Clyde "Chase" Elliott II, kar je okrajšava za Chase Elliott.

Motoristični dirkač se je rodil 28. novembra 1995. Njegovemu nekdanjemu pokalnemu prvaku očetu Billu Elliottu in njegovi materi Cindy Elliott.

Avtomobilski dirkač je edini sin svojih staršev, čeprav ima dve starejši polsestri, Brittany in Lauren, zvezdnici. Spodaj je fotografija mame in očeta Chasea Elliotta.

Meet Chase Elliott's Mom and Dad, Bill and Cindy Elliott.
Spoznajte mamo in očeta Chasea Elliotta, Billa in Cindy Elliott.

Chase Elliott Zgodnje življenje in leta odraščanja:

Ali ste vedeli?… Chase Elliott je odraščal v Dawsonvillu v ZDA s sestrama Brittany in Lauren.

Otrok je steze poznal že od otroštva, saj se je vedno pridružil svojemu očetu (Wild Bill), ko je dirkal. Oglejte si bodočega prvaka spodaj s starši na stezah.

The Future Racer With his Father, Wild Bill and his mother, Cindy on the Tracks.
Prihodnji dirkač s svojim očetom, Wild Billom in njegovo mamo Cindy na stezah.

Chaseovi trenutki otroštva, ki jih je preživel z njihovimi očeti, so najbolj cenjeni. Pravzaprav izkušnje ne bodo nikoli pozabili. Predstavljajte si, da Chase Elliott ponosno hodi ob svojem očetu, potem ko je pravkar zmagal na dirki.

No, tega ne želimo prepustiti vaši domišljiji. Nadalje si oglejte, kako se fantek veselo sprehaja s svojim očetom (Bill Elliott).

The little Chase Walking Happily Beside his Father, Bill Elliott.
Mali Chase, ki srečno hodi poleg svojega očeta Billa Elliotta.

Ozadje družine Chase Elliott:

Preden gremo k zgodbi o njegovi karieri, vam povejmo dejstva o njegovem gospodinjstvu. Zdi se, da je Elliott iz bogate družine.

Chaseov oče Bill Elliott je upokojeni profesionalni dirkač. Poleg tega je njegova neto vrednost okoli 10 milijonov dolarjev, kar je dovolj za skrb za ženo in otroke.

Medtem ko je bila njegova mati zaposlena kot fotografinja in direktorica marketinga za Leventis in njenega moža. Vsi ti skupaj so prinesli veliko denarja, da so dali vse dobro življenja svojemu edinemu sinu Chaseu Elliottu.

Izvor družine Chase Elliott:

Zanimivo je, da sta tako Bill kot Cindy Elliott polna državljana Amerike. Kar se tiče mladega fanta, je doma iz Dawsonvillea v Georgii. Sledi grafični prikaz igralčevih družinskih korenin.

Tukaj je nekaj dejstev, zaradi katerih je rojstni kraj Chase Elliotta neverjeten kraj. In prepričani smo, da je moral obiskati ta zgodovinska mesta, navedena spodaj.

  • Georgia Racing Hall of Fame, kjer prebivalci počastijo svoje dirkače.
  • Destilarna Moonshine Dawsonville
  • Državni park Amicalola Falls ima najvišji slap na 729 ft. Vključno z desetinami poti do Springer Mountains.

Chase Elliott Izobraževanje:

Ko je bil fant šoloobvezen, se je pridružil krščanski šoli Kings Ridge v Georgii. Katera je ena najboljših šol v regiji.

 Kings Ridge Christian School the Alumni of Chase Elliott.
Krščanska šola Kings Ridge, bivši študent Chase Elliotta.

Sin nekdanjega prvaka NASCAR je imel težave z združevanjem šole in dirk. Tudi Chase Elliott je v svojih šolskih urnikih zamudil toliko četrtkov in petkov.

Na koncu je diplomiral z dobrimi ocenami, kar je navdušilo starše (Bill in Cindy). Na fotografiji si oglejte navdušenega diplomanta s sošolci.

The Young Graduates of Kings Ridge Christian School, Can you Spot Chase Elliott?
Mladi diplomanti krščanske šole Kings Ridge, lahko opazite Chasea Elliotta?

Življenjepis Chase Elliotta – Zgodba o motornih dirkah iz zgodnjih dni

Nadebudni dirkač ima že od malih nog na svojem imenu pokale z gokartov. Na spodnji fotografiji vidite Chasea Elliotta z njegovo nagrado in izgleda star morda sedem let.

Behold the Chase Elliott's Early Photo With his Trophy.
Oglejte si zgodnjo fotografijo Chase Elliotta z njegovo trofejo.

Nagrade so se nadaljevale pri 13 letih. Sports Illustrated ga je leta 2009 predstavil z Jordanom Spiethom in NBA Michaelom Kiddom kot prihodnjimi zvezdniki. Leto pozneje, leta 2010, je po 40 dirkah v različnih serijah Chase Elliott zmagal v seriji snežni metež.

The Blizzard Cup Winner 2010, Chase Elliott.
Zmagovalec pokala Blizzard 2010, Chase Elliott.

Leta 2012 je novinec zmagal na All American 400 in se vpisal v zgodovino in zmagal na kratkih dirkah v štirih državah. Postane tudi dirkač, ki je hkrati zmagal na Snowball Derbyju in Snowflake 100.

Nadalje je Chase podpisal pogodbo s Hendrick Motorsports. Novinec se je pridružil seriji ARCA s št. 9 v čast svojega očeta (Bill Elliott), nekdanjega dirkaškega prvaka. Za konec sezone je postal "Million Dollar Bill". najmlajši zmagovalec v zgodovini ARCA.

Chase Elliott Proudly Showing off his Snowball Derby and the ARCA Series Awards.
Chase Elliott ponosno razkazuje svoj derbi snežne kepe in podelitev nagrad serije ARCA.

Mladi Elliott naredi svojo družino bolj ponosno, ko se pridruži dirki NASCAR. Doslej je novinec pridobival priznanje in je bil na poti do poklicnega voznika delnic.

Biografija Chase Elliotta – zgodba o uspehu:

Novinec ima dostojen začetek kariere. Naslednja faza je postati profesionalni dirkač. Začnemo s serijo NASCAR, z njegovo pogodbo s Hendrick Motors leta 2013.

NASCAR potovanje:

Športnik se je pridružil Camping World Trucku v tekmovalni sezoni 2013. Chase Elliott je osvojil svojo prvo mesto s hitrostjo kroga 125.183 mph. Poleg tega podira rekord kot najmlajši varuh na palici v zgodovini serije tovornjakov.

Svoje starše (Bill in Cindy Elliott) je spet ponosen, ko je osvojil nagrado Daytona 500 pole. Čeprav Chase na zadnji dirki ni zmagal, smo prepričani, da bo njegovo ime kmalu na pokalu.

The Beautiful Moment Cindy and Bill Elliott Shares in Their son's Daytona 500 Pole Victory.
Lepi trenutek Cindy in Bill Elliott sodelujeta v njunem sinu Daytona 500 Pole Victory.

Pravzaprav to še ni vse, saj posname še eno ploščo. Leta 2020 je Chase Elliott postal prvak serije NASCAR Cup v Phoenixu. To je bil odličen dosežek, kar razkriva spodnja fotografija veselja.

Meet the 2020 Winner of the NASCAR Cup Series, Chase Elliott, as he Happily Shows off his Trophy.
Spoznajte zmagovalca serije NASCAR Cup 2020 Chasea Elliotta, ko z veseljem razkazuje svojo trofejo.

Na koncu sin "Awesome Billa from Dawsonville" morda ni trikratni nosilec Daytone 500 kot Denny Hamlin. Toda mladenič je v svoji dirkaški karieri zasedel nišo.

V času, ko je pisal biografijo Chase Elliotta, je v samo šestih letih dirkanja zmagal na 82 dirkah. Seveda se bo v prihodnosti povečalo, saj je v vsaki seriji NASCAR njegovo ime znano. Ostalo je zgodovina, pravijo.

 Chase Elliott ljubezensko življenje – s kom se hodi?

Najti ljubezen in še vedno uspešen avtomobilski dirkač je najboljši občutek doslej. Da ne omenjam, da je Chase Elliott čeden moški vseh videzov. Posledično lahko njegova ljubkost pritegne katero koli žensko, ki si jo želi.

Oboževalci so bili res radovedni, s kom hodi. In po številnih raziskavah je bil športnik vse življenje v razmerju le z dvema ženskama.

Kaylie Green:

Miss Green je prva punca Nascarjeve prvakinje 2020. Je diplomirala na fakulteti za odnose z javnostmi in po rodu iz Charlottea v Severni Karolini. Tudi Kayliein oče David Green je upokojeni dirkač, njen brat Austin pa dirkač.

Meet Kaylie Green, the Ex-Girlfriend of Chase.
Spoznajte Kaylie Green, bivšo dekle Chasea.

Duo (Kaylie in Chase) sta se spoznala na dirkalnih stezah in začela hoditi okoli leta 2017. A razmerje je trajalo nekaj časa in se končalo leta 2020.

Ashley Anderson:

Po razhodu s Kaylie je Chase Elliott z Ashley videl kot njegovo novo dekle. Plavolasa Američanka je v srednjih dvajsetih in skupaj se zdita tako ljubka.

Ashley Anderson and Chase in a Very Loved Up Position, Happily Enjoying Each Other's Company.
Ashley Anderson in Chase v zelo ljubljenem položaju, srečno uživata v družbi drug drugega.

Osebno življenje Chase Elliotta:

Kaj počne zunaj dirkanja za ameriškega športnega dirkača, ki je močan na kolesih? Prvič, Chase Elliott je vedno veseljak, zaradi česar se združuje z drugimi.

Še več, sin Billa Elliotta ima raje vode za sprostitev ali ohladitev. Kot druge aktivnosti ima raje ribolov ali drsanje na plaži. In športnik se zelo dobro znajde v svojih ulovih. Spodaj je nekaj njegovih vodnih izletov.

See the Other Exciting Life of Chase Elliott on the Beach.
Oglejte si drugo razburljivo življenje Chasea Elliotta na plaži.

Filmski nastopi Chasea Elliotta:

Življenje na plaži ni edina stvar, ki jo ta dirkač počne v svojem osebnem času. Športnik ima več filmskih nastopov, nekatere ste si morda ogledali.

Elliott je posnel glas v filmu "Blaze and Monster Machines." Vključno s filmom Pixar "Cars 3." Se vam spodnja fotografija zdi znana?

The Voiceover Chase Elliott did in the Movies, Car 3 and Monster Machines.
Voiceover Chase Elliott je igral v Movies Car 3 in Monster Machines.

Ali ste vedeli, da je Forza Motorsport 6 predstavil tega Hendrickovega soigralca kot voznika, ki ga je mogoče igrati? Ni izpuščeno tudi biti kolesar v vseh igrah serije NASCAR heat.

Če povzamemo, je Chase Elliott zelo zaposlen s svojim življenjem zunaj dirkališč, dobro mu gre.

Dejstva o življenjskem slogu Chase Elliotta:

Seveda ne pozabimo, da je oče tega najmlajšega prvaka NASCAR, Bill Elliott, bogat. Tako si lahko "Million Dollar Bill" privošči, kar želi, skupaj s svojim zaslužkom. No, poglejmo, na kakšen lov je Elliott razpršil svoj denar.

Hiša Chasea Elliotta:

The House of Chase Elliott in Georgia, United States.
Hiša Chase Elliott v Georgii, Združene države Amerike.

Dom zalog dirkača je v Georgii v Združenih državah. Prav tako se nahaja na prostoru 3000 kvadratnih metrov in ga gradi Lana Myers Construction. Ta struktura ima lastnosti, kot so:

Dvobarvna kuhinjska omarica, sončne celice in prostorne spalnice. Poleg ogromnih stropov in velikanskega kamina. Skratka, ni poceni, saj hiša stane velika 2 milijona dolarjev.

Chase Elliott NetWorth:

Naslednje vprašanje, ki bi si ga radi postavili ljubitelji avtošporta, je: Kako bogat je Chase Elliott?

25-letni dirkač ima več priporočil Chevrolet, Valvoline itd., vrednih 2.2 milijona dolarjev. Skupaj z njegovimi 8 milijoni dolarjev plače pri Hendrick motors leta 2020.

Prav tako se je številka povečala v samo enem letu. Po statističnih podatkih za leto 2021 je neto vrednost Chase Elliotta 12 milijonov dolarjev.

Družina Chase Elliott:

Družine so veje otrok, ki rastejo iz različnih smeri. In da bi lovili Elliottovo družino, so bili skala za svojega otroka, da je uspel. Torej biografija tega ameriškega dirkača brez njih ne bi bila popolna.

O očetu Chasea Elliotta:

Ko vidite sina "Awesome Billa", se čudite njegovim dirkaškim sposobnostim, še bolj, ko vidite Bill Elliott samega sebe. Enkratni zmagovalec Daytone 500, 1987, je živa legenda v športu Nascar.

Oče Chasea Elliotta je v svojem življenjepisu vpisan v NASCAR Hall of Fame, 2015. Billov 37 let dirkanja z 828 dirkami je prejel 44 pokalnih zmag in številna druga priznanja.

Meet Chase Elliott's Dad, the Hall of Fame Inductee in NASCAR.
Spoznajte očeta Chasea Elliotta, člana Hall of Fame v NASCAR.

Pravzaprav za vsako zmago Chase Elliotta v vožnji sledi očetovim stopinjam. Bill Elliott ne samo, da je dober na progi, ampak se je dobro odrezal pri treniranju kariere svojega sina. Skratka, kaj si starš lahko želi kot to, da se njegovo trdo delo uresniči?

O materi Chasea Elliotta:

Cindy Elliott je po ločitvi od prve žene druga žena svojega moža (Bill Elliott). Mati Chase je imela službo kot novinarka pri Illustratedu. Poleg tega je vodja družine in direktorica družbenih medijev.

Cindy Elliott, The Loving Mum of Chase Elliott Beside her Son.
Cindy Elliott, ljubeča mama Chasa Elliotta poleg svojega sina.

Ne moremo videti zakulisja truda matere v življenju njenega otroka. Kljub temu vsaka mama spodbuja in podpira svoje otroke in Cindy Elliott ni izpuščena.

O bratih in sestrah Chasea Elliotta:

Brittany Ann in Starr Elliott sta polsestri iz Billovega prvega zakona. Oba podpirata svojega mlajšega brata Chasea.

Chase Elliott With his Sisters, Brittany and Starr, Supporting Their Younger Brother in his race.
Chase Elliott s svojimi sestrama, Brittany in Starr, podpira svojega mlajšega brata v njegovi dirki.

O Starru nimamo veliko, a Brittany je diplomirala na Harvester Christian Academy. Trenutno je letalec v letalskih silah ZN in je zaročena z Robertom Shaynom Bryantom.

 O sorodnikih Chasea Elliotta:

Dan Elliott je nekoč delal kot član posadke v jami in graditelj prenosov. Medtem ko je bil Ernie Elliott graditelj motorja, sta oba brata Billa Elliotta. Ta dva sta bila zelo koristna za njuno kariero v tekmovanju za račune. So na spodnji fotografiji.

Dan and Ernie Elliott, the Uncles of Their Nephew, Chase Elliott.
Dan in Ernie Elliott, strica njunega nečaka Chasea Elliotta.

Chaseova babica Mildred Reece je njegova babica po očetu, mati Billa Elliotta, ki ga ima tako rad. Na srečo prvaka je zdrava in si ob eni od njegovih zmag deli z njim tribuno s trofejo.

Meet Chase Elliott's Grandmother, Mildred Reece, Sharing in his Victory.
Spoznajte babico Chasea Elliotta, Mildred Reece, ki deli njegovo zmago.

Chase Elliott Neizpovedana dejstva:

Američan je podrl rekorde kot eden najmlajših prvakov Nascarja. Ampak poleg tega, kaj je še več? V tem razdelku bomo videli neznana dejstva o domačinu Dawsonville.

Pilot z licenco:

Morda bo šok, a ta mladi dirkač ni odličen samo z avtomobili na stezah. Se pravi, da Chase Elliott vozi tudi helikopter. Če povzamem, ima licenco za pilotiranje. Ali ni to samo kul?

Avtomobilski dirkač je morda lastnik enega od velikih ptic v zraku. Navsezadnje ima njegov oče Bill Elliott več letal. Ampak, ne vemo, ali ima športnik za milijon dolarjev.

Boj na poti:

Fistfights so pogosti v avtomobilskem športu in naš ameriški profil ni izpuščen. Boj med Chaseom Elliottom in Kevinom Harvickom je bil zaradi nespoštovanja in poplačila.

Sčasoma upamo, da postaneta prijatelja. Navsezadnje sta oba najljubša voznika avtomobilov NASCAR.

Religija Chasea Elliotta:

Ko je odraščal, se je mali Chase z družino udeležil katoliške maše. Toda potem, ko zapusti dom, njegova vera še ni odprta. Mogoče je dirkanje odstranilo ta vidik njega.

Povzetek biografije:

Ta tabela daje natančen opis Chase Elliotta. Povzema vse, kar morate vedeti o športniku.

Biografske poizvedbe: Odgovori Wiki:
Polno ime: William Clyde Chase Elliott II
Vzdevek: Chase Elliott
Datum rojstva: 28. november 1995
Starost: 26 let in 7 mesecev
Kraj rojstva: Dawsonville, Georgia, ZDA
Oče: Bill Elliott
Mati: Cindy Elliott
Sestra: Brittany Elliott

Starr Elliott

Punca: Ashley Anderson
Državljanstvo: Ameriška
Religion: Neznan
Neto vrednost: $ Million 12
Višina v metrih: 1.78 m
Višina stopal: 5' 10''
Nebesno znamenje: Strelec
poklic: NASCAR dirkač

ugotovitev:

Ko zaključujemo biografijo Chasea Elliotta, se je seveda treba naučiti veliko lekcij. Odraščanje sina uspešnega upokojenega voznika Stocka ni bilo težko.

Vendar ga to ni preprečilo, da bi svoje ime uvrstil na trofeje v NASCAR-ju. Vse pri dirkanju do naslova prvaka pokalne serije leta 2020 je bilo trdo delo. Kljub mladosti to ni bila ovira za uspeh.

Na koncu uspeh uspe le pri trdem delu in odločnosti, kljub družinskemu ozadju. Cenimo vaše branje in če ugotovite, da kaj ni pravilno, nam to sporočite. Naročite se več za naše profile NASCAR.

millercaustravers.blogspot.com

Source: https://childhoodbiography.com/sl/otro%C5%A1ka-biografija-chasa-elliotta/

Belum ada Komentar untuk "Chase Elliottã¢â‚¬â„¢s 2019 No 9 Kelley Blue Book"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel